Informatie over het Muziekweekend 2023

Hieronder vind je informatie over het Muziekweekend 2023.

Data

Het Muziekweekend vindt plaats op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 maart 2023.
We starten het weekend op vrijdagmiddag rond 15.00 uur. De afsluiting is een presentatie op zondag rond 16.00 uur.

Locatie

repeteren en eventueel overnachten in Resort Bad Boekelo in Boekelo.
Resort Bad Boekelo heeft goede faciliteiten om te repeteren: een ruime zaal met een piano. Deze is het hele weekend voor ons gereserveerd.
Verder beschikt het resort over gratis WiFi, beautycentrum, overdekt zwembad, Turks stoombad, sauna,  zonnebank, fietsenverhuur, bowlingbaan, pooltafel.
♦ presentatie in de Oude Kerk in Borne.

Programma

Het programma van het Muziekweekend 2023 is
De Canon.
De canon is de meest strenge compositievorm, waarbij de gezongen partijen exact hetzelfde zingen terwijl ze na elkaar inzetten.
Ook is de canon een dwarsdoorsnede van hoogtepunten.
Tijdens het Muziekweekend 2023 komen beide canons uitgebreid aan bod. Gezongen canons van de Renaissance tot en met de 21e eeuw gecombineerd met vocale werken van de klassieke grootmeesters als Bach, Mozart en Mendelssohn, waarin canons verwerkt zitten.

Medewerking wordt verleend door Marleen Everink (sopraan), Karin Slijkhuis (blokfluit), Henk Linker (orgel) en de strijkers van begeleidingsorkest Flair.
info programma

Arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Bijvoorbeeld variërend van koffie en thee tijdens de repetities tot een volledig verzorgd weekend in Resort Bad Boekelo inclusief ontbijt, lunch en diner.
arrangementen

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor het Muziekweekend 2023.
We willen de balans tussen de verschillende stemgroepen goed in de gaten houden. Na je inschrijving bekijken we of plaatsing mogelijk is. Binnen een week krijg je dan een mail of je inderdaad geplaatst kunt worden. In deze mail staat dan ook de informatie omtrent de betaling.
Op dit moment zijn geplaatst

10

14

8

5

sopranen

alten

tenoren

bassen

inschrijven Muziekweekend 2023

Mailservice

Is je mailadres nog niet bij ons bekend, maar wil je toch op de hoogte gehouden worden? Dan kun je je abonneren op onze mailservice. Je krijgt dan bericht als er nieuwe informatie is.
abonneren op mailservice Muziekweekend